_38A3993.jpg

Det har altid været en gåde for mig, at ciderproduktionen ikke er større i Danmark. 

Danmark kan producere nogen af verdens mest smagfulde æbler, så hvorfor forædler vi ikke 2. sorteringen til frugtvin og cider.

I 2008 kom vi til at presse for meget æblemost, og satte en spand til gæring. Jeg kan huske, at jeg smagte det med min lillebror et halvt år senere, og det var decideret ubehageligt. Han kiggede på mig og sagde: ”Fedt, så har vi prøvet det. Så ved vi, at det skal vi ikke”. Men jeg kunne ikke slippe tanken, og jeg blev nødt til at forfølge det.

Når folk i de fleste lande omkring lille DK kunne få det til at fungere, så kunne jeg også.

Siden den første årgang cider, har vi egentlig lært os selv det meste om ciderfremstilling. Vi har en filosofi om, at vores vækst og omdømme skal komme organisk gennem godt håndværk.

Målet med HORN CIDER er at lave cider og æblevin i verdensklasse ved naturlig gæring af most. Fokus ligger dermed på både smagen og metoden.

HORN CIDER ønsker at være et cider-brand af en helt unik kvalitet, et cider-brand der er med til at sætte nye standarder for smag, kvalitet og produktion af frugtvin og cider.

www.horncider.dk