Holm cider

Holmcider_rigtigcider2016.jpg

 Holm Cider er drevet af ren kærlighed til de reneste æblebobler af brødrene Simon og Rasmus. Sammen har de Nordeuropas mest specialiserede ciderbar og -butik på Istedgade i København, hvor man finder over 150 forskellige cidere fra Danmark og resten af Europa.

Brødrene har et dedikeret ønske om at cider bør være den danske vin. Vi har klimaet og æblerne til det, men vigtigst af alt er det en drik der passer perfekt til den danske mad og de danske smagsløg. Med sin frugtige syre er cideren som skabt til at akkompagnere det danske køkken og bør overtage pladsen fra de tunge vine på danskernes spisebord, mener brødrene Holm, der gerne ser cider slå vin af pinden som danskerne fortrukne drik.

Enhver familie har sin egen historie, og familien Holms er på forunderlig vis kommet til at handle om mad, drikke og æbler. Historien startede for alvor da bedstefar Holger i 1929 tog til Canada og producerede illegal whiskey til det forbudsramte USA. 10 år senere rejste han hjem igen og åbnede den frugt- og grøntbutik, som Hans voksede op i. Mange år senere skiftede Hans æblerne ud med druer og startede et rejsebureau med mad- og vinrejser til Frankrig. Interessen for den gode mad og drikke er gået i arv. Både Simon og Rasmus er alle passionerede amatørkokke, går op i vin, cider og andre drikkevarer og sætter kvalitet højt. Sammen har de rejst England, Spanien og Frankrig tyndt i jagten på de allerbedste cidere til ciderbaren og -butikken.

IMG_2616.jpg