Kom forbi Festivalpladsen, når Copenhagen Cooking & Food Festival slår dørerne op til Ciderfesten 2019. En begivenhed der markerer, at cideren for alvor har vundet danskernes smagsløg og hjerter! Og som fejrer det med en kæmpe ciderfest. 

Ciderfesten byder på cider efter alle kunstens regler, når godt 20 danske producenter og en række importører disker op med gæret most i verdensklasse. Ciderfesten byder også på et par andre mindre events. Læg fx vejen forbi Mejeriforeningens Ost & ko, hvor Umut Sakarya fra Guldkroen og Guldgrillen jonglerer ved Ostevognen med et udvalg af velsmagende oste fra nogle af Danmarks bedste ostemagere og forvandler dem til en nyfortolkning af den klassiske ostefondue, som spiller perfekt sammen med ciderens syrlighed. Hen ad aftenen skruer Frugtfolkene op for dj-pulten og sørger for en rigtig ciderfest. Ciderfesten skydes i gang fredag d. 30 august kl. 15:00. Du kan købe billetter online til 89 DKK eller i døren til 99 DKK. Inkluderet i prisen er to poletter, som hver kan indløses til et godt glas cider på Festivalpladsen.

Du kan naturligvis også tilkøbe ekstra poletter på aftenen (10 poletter for 150 DKK, 6 poletter for 100 DKK eller 3 poletter for 60 DKK). Forelsker du dig i en helt bestemt type cider på dagen, har Rigtig cider også sørget for, at du kan købe din yndlingscider med hjem. 

Formålet med festen er at udbrede kendskabet til danskproduceret cider og udfordre opfattelsen af, hvad dansk cider er og kan.