Æblerov - Danmark

Bag Æblerov er Morten Sylvest-Noer & Christopher Melin. Sammen har de lavet cider siden 2011, hvoraf de tre første år forgik i en garage i Vanløse. I dag har de skaleret op, og producerer ca.25.000 liter økologisk cider i deres faciliteter på Det Gamle Grønttorv. Deres kernekunder er byens bedste restauranter og andre gode vandhuller.
Æblerov er også hovedmændene bag denne festival.

Hvad karakteriserer jeres cider?

Alle vores cidere har et friskt islæt, og fordi at der ikke er tilsat konserveringsmidler, er de også levende. Måske er vi Danmarks første naturvins producent?

Hvilken del af cider produktionen er den vigtigste for jer?

Udvælgelsen af de bedste sorter. Dernæst spontangæringen.

Hvad syntes i er mest interessant ved at producere cider?

At følge æblets smag fra frugt til flaske. En langstrakt process over et halvt år.

Æblerov tager følgende cidere med på dagen:

Benene på Nakken 2017 (85% spise og madæbler der giver friskhed)

Frankofil 2017 (en nordfransk inspireret cider med 50% cideræblesorter)

Brutal!!! 2017 (Holsteiner Cox og kvæder)

Sig Natur 2017 (Pigeon og Bramley)

Cox i pæren 2016 (Holsteiner Cox og blandet pærer)

samt lidt ekstra godt fra gemmerne........

www.aeblerov.com