Æblerov - Danmark

Bag Æblerov er Morten Sylvest Noer & Christopher Melin. Sammen har de lavet cider siden 2011, hvoraf de tre første år forgik i en garage i Vanløse. I dag har de skaleret op, og producerer ca.15000 liter økologisk certificeret cider i deres faciliteter på Det Gamle Grønttorv. Deres kernekunder er byens bedste restauranter og andre vandhuller.
Æblerov er også initiativtager til Rigtig Cider.

Hvad karakteriserer jeres cider?

Alle vores cidere har et friskt islæt, og fordi at der ikke er tilsat konserveringsmidler, er de også levende.

Hvilken del af cider produktionen er den vigtigste for jer?

Udvælgelsen af de bedste sorter. Dernæst spontangæringen.

Hvad syntes i er mest interessant ved at producere cider?

At følge æblets smag fra frugt til flaske. En langstrakt process over et halvt år.

Æblerov tager følgende cidere med på dagen:

Benene på Nakken 2015 (85% spise og madæbler der giver friskhed)

Frankofil 2015 (en nordfransk inspireret cider med 50% cideræblesorter)

Cox i Pæren 2015 (Cox Orange og Clara Friis pærer)

www.aeblerov.com